Yhdistyksestä

Yhdistyksen hallitus valitaan aina kevättapaamisen yhteydessä pidettävässä vuosikokouksessa.

Oliver täytti 9 vuotta
Vuosikokous valitsi hallituksen tulevalle vuodelle.
Sanna Vuorela oli ilmoittanut eroavansa hallituksesta, ja hänen tilalleen valittiin Tiina Salminen Lohjalta.
Hallitus kokoontuu noin 7 kertaa vuodessa. Vuosittain lähetetään 2-3 vuosikirjettä jäsenille.

Voit ottaa yhteyttä osoitteeseen aguyhdistys@gmail.com tai 040-5086168, puheenjohtaja Eeva Rantanen.

Suomen Agu ry:n vuosikokous pidettiin 12.5. 2018 Kaisankodissa Espoossa.
Hallituksen muodostavat Eeva Rantanen (Helsinki), Mirja Lepistö (Kerava), Niina Brunner (Vantaa), Jaana Malkki (Helsinki) ja Johanna Paananen (Pielavesi).

Yhdistyksen jäseneksi voi osallistua jäsenmaksulla (35€) tai kannatusjäsenenä (50€).
Yhdistyksellä on jäseniä noin 100 perheessä.

Yhdistys kerää jäsentensä nimi- ja yhteystietoja, kuten osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
Tästä rekisteristä ei luovuteta tietoja kolmansille ulkopuolisille ilman jäsenen antamaa lupaa.
Halutessaan jäsen voi pyytää nähtäväksi häntä koskevat tiedot sähköpostilla osoitteesta aguyhdistys@gmail.com. Rekisterin ylläpito perustuu jäsenten suostumukseen. Halutessaan he voivat myös pyytää omat tietonsa poistettavan yhdistyksen jäsenrekisteristä.