Suomen AGU ry.

Suomen Agu ry. on yhdistys, joka on tarkoitettu agu-tautia sairastavien perheille ja läheisille sekä muille henkilöille ja yhteisöille, joita AGU-tauti kiinnostaa ja koskettaa. Yhdistyksessä on noin 110 AGU-perhettä sekä kannatusjäseniä.

Kuvassa Kaisa, 7v.,
ratsastusterapiassa
ensimmäistä kertaa.
Yhdistyksemme pääasiallinen toiminta on olla vertaistukena sekä tiedonvälittäjänä AGU-perheille ja läheisille.
Jäsenistömme kanssa tapaamme vuosittain pariin otteeseen. Erityisesti pääsiäisenä järjestettävä  tapaaminen kerää vertaistukea koko Suomesta.
Yhdistyksen tarkoitus on myös edistää lääketutkimusta, jolla AGU-sairaus saataisiin pysäytettyä. Katso tästä lisää STOP AGU! -välilehdeltä.

Aspartyyliglukosaminuria eli AGU on suomalaiseen tautiperintöön kuuluva
peittyvästi periytyvä aineenvaihduntasairaus, joka johtaa kehitysvammaisuuteen.
Lisää taudista Mikä on AGU-tauti? -sivulla.

Yhdistyksen sähköposti aguyhdistys@gmail.com

Yhdistyksen hallituksen esittely on sivulla Yhdistys.
Katso oikeasta laidasta yhdistyksen ajankohtaisia asioita. Siellä lisää tietoa mm. tapaamisista.

HUOM!

Poliisihallinto on antanut yhdistyksellemme rahankeräysluvan. Sillä rahoitetaan AGU-lääketutkimusta.
Voit lahjoittaa tilinumerolle FI08 580013203577 66. Saaja: Suomen AGU ry. Käytä viitettä: 17255
Lisää tietoa sivulta stopagu.fi