tiistai 6. tammikuuta 2015

Pääsiäisenä suuntana Vuokatti!Tervetuloa pääsiäistapaamiseen Vuokatin urheiluopistolle 3.-5.4. 2015

Tapaamme kevään korvalla siis itäisessä Suomessa. Vuokatin Urheiluopisto sijaitsee Sotkamon kunnassa Kainuussa. Vuokatilla on vahva tausta hiihtokeskuksena. Latuja ja laskettelumahdollisuuksia on alueella runsaasti. Lisäksi tarjolla on useita mahdollisuuksia sisäliikuntaan.

Luvassa on hyvän seuran ja täysihoidon lisäksi saunomista perjantaina, lauantaina diskoilua ja arpajaiset, ulkoilua, liikuntaa ja rauhoittumistakin. Aloitamme perinteiseen tapaan pitkänäperjantaina lounaalta ja päätämme sunnuntaina pääsiäispäivänä puoliltapäivin tapaamisemme.

Perheet majoittuvat opistolla koon mukaan. Yli kolmen hengen perheet majoittuvat huoneistoihin ja hotellin puolelle voi varata, jos perheestä tulee tapaamiseen korkeintaan kolme henkilöä. Toki halutessaan isompikin perhe voi sijoittautua useampaan huoneeseen hotellin puolelle.
Tarkemmin sijaintiin voi tutustua www.vuokattisport.fi. Lähin rautatieasema ja lentokenttä on Kajaanissa. Kajaaniin urheiluopistolta on matkaa 35 km.


Hinta on 185 euroa/aikuinen (14v.), 163 euroa/lapsi 6-14v.
Alle 6-vuotiaat ilmaiseksi. Pinnasänky 10 euroa.

Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu siis pian, jos haluat mukaan.
Ilmoittautuminen 28.2.2014 mennessä joko
tai puhelimitse Mirja Lepistölle 050-377 4645 (jätä tarvittaessa viesti)
tai postikortilla: Eeva Rantanen, Karhutie 32-34 as.7, 00800 Hki.Ilmoittautumistiedoissa pitää mainita osallistujien nimet, yhteyshenkilön puh.nro ja sähköpostiosoite, lasten määrä 6-14v., tai alle 6 v., mahdolliset ruoka-allergiat tai erityisruokavaliot ja maininta, jos seurue haluaa hotelliin huoneiston sijaan.

Ilmoittautuneille lähetetään lasku ja tarkempi ohjelma maaliskuussa.

Tervetuloa mukaan!


Jälkikasvua Lohjan pääsiäistapaamisessa 2014