maanantai 6. helmikuuta 2017

2017 tapaamiset

Syystapaaminen Oulussa

Tapaamme Oulussa 7.-8.10.2017. Ensimmäinen tapaaminen on Vanhassa Pappilassa, jossa julkaistaan Satu Kreivi-Palosaaren kirja. Teos käsittelee n.s U-filosofiaa eli Uuno-pojan sutkautuksia ja näkemyksiä maailmasta. Illanvietto on Vanhalla paloasemalla klo 18 alkaen. Yöpyminen Sokos Hotelli Arinassa.

Pääsiäistapaaminen Tanhuvaarassa 14.-16.4. 2017Eväitä elämään - AGU-yhdistyksen 25v. tapaaminen Tanhuvaarassa
Perinteinen pääsiäistapaamisemme järjestetään Savonlinnan liepeillä, Tanhuvaaran Urheiluopistossa 14.-16.4. 2017.
Juhlimme samalla 25-vuotiasta yhdistystämme

Tanhuvaara sijaitsee 15 km Savonlinnasta Moinsalmentien varrella (ajo-ohjeet: http://www.tanhuvaara.fi/yhteystiedot). Tarvittaessa yritämme järjestää yhteiskuljetuksen Savonlinnasta Tanhuvaaraan. Mainitse kuljetustarve ilmoittautumisen yhteydessä.
Pääsiäistapaamisen ohjelmassa on aikuisille luentoja ja ryhmätöitä, jälkikasvu askartelee ja liikkuu sillä aikaa ohjaajien johdolla. Yhteistä aikaa vietämme liikunnan ja ulkoilun lisäksi muun muassa kylpylän, juhlaillallisen, diskon ja jo perinteisten arpajaisten merkeissä. Arpajaisissa päävoittona on ilmainen osallistuminen syystapaamiseen (sis. matkat, majoituksen ja ohjelman koko perheelle).

Pääsiäistapahtuman hinnat:

aikuiset
lapset 11
16 v lapset 4 10 v
185 €
140 €
90 € ja lapset alle 4 v
maksutta.

Hintaan sisältyy majoitus 2-4 hengen opistotasoisissa huoneissa, täysihoito ja ohjelman mukainen toiminta.

Perheillä on mahdollisuus saada tukea osallistumiskustannuksiin yhdistykseltä. Yhdistys myöntää 5 kpl 200 euron tukistipendejä. Avustusta voi hakea sähköpostitse samalla kun ilmoittautuu tapahtumaan.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 28.2.2017 sähköpostitse aguilmoittautuminen@gmail.com. Mainitse viestissä henkilömäärä (aikuisia / lapsia) sekä lasten iät. 
Samassa yhteydessä voit ilmoittaa myös erityisruokavaliot. 
Jos tarvitsette kuljetuksen Savonlinnasta Tanhuvaaraan, ilmoita missä ja mihin aikaan olette Savonlinnassa.