keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Syysretki Tallinaan
Tule mukaan viettämään Suomen Agu-yhdistyksen järjestämää syysviikonloppua Tallinnaan.
Laiva (Eckeröline) lähtee lauantaina 12.9. klo 8.30 Helsingistä ja palaamme 13.9.klo 15.00 Helsinkiin. Yövymme Tallinnassa Kalev Spa- hotellissa.
Ohjelmassa hauskaa tekemistä niin aikuisille kuin perheen nuoremmillekin, kuten Rocko el Maren eläinpuiston ja/tai kauppakeskuksen visiitti, kävelyä ja shoppailua vanhassa kaupungissa, hotellin span altaista nauttiminen ja tietenkin hyvä seura.
Matkan hinta: aikuinen 113 euroa, lapsi (6-17 v.) 93 euroa ja lapsi (0-6 v.) 20 euroa. Perhelippuja on myös tarjolla. Perhelippu sisältää 2 aikuista ja 2 lasta (6-17 v.) ja hinta 342 euroa.
Hintaan sisältyy laivamatkat, aamupala laivalla mennessä ja lounas laivalla takaisin tullessa, sekä yöpyminen hotelli Kalev Spassa, aamupalan hotellilla ja span käyttö. Hotellista on mahdollista varata perhe-huoneita tai 2hh/huoneita. Perhelipun ostajalle tulee automaattisesti perhehuone.
Jokainen osallistuja maksaa erikseen eläintarhan sisäänpääsyn, jos haluaa mennä, sekä matkustuksen kauppakeskukseen / eläintarhaan (riippuen osallistuja määrästä järjestetään yhteiskuljetus, taksit tai käytetään paikallista bussia). 
Omakustanteisia ovat myös muut kuin edellä mainitut ruokailut. Lauantaina illalla menemme yhteiselle päivälliselle. Ravintola kerrotaan osallistujille myöhemmin.
Ilmoittautuminen:
aguilmoittautuminen@gmail.com 7.8. mennessä
Ilmoittautuminen on sitova, sillä yhdistys joutuu maksamaan koko ryhmän maksun etukäteen!!
Kerro montako perheestänne lähtee, mihin lippuluokkaan lähtijät kuuluvat (aikuinen, lapsi) ja minkälaisen huoneen haluatte. 
Lisäksi tieto, haluatteko lähteä eläintarhaan tai Rocko al Maren kauppakeskukseen, jotta tiedämme valmistautua matkajärjestelyihin.
Tervetuloa mukaan yksin, kaksin tai koko perheen voimin!

Toivoo Suomen Agy ry:n hallitus.